Input your search keywords and press Enter.

Dječji vrtić „Ježić“ na Osojniku  ugostioje članove tima dubrovačke kandidature za Europsku prijestolnicu kulture te predstavnike Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA uz zvuk lijerice KUD-a Sveti Juraj Osojnik i balanje Linđa vrtićke djece.

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA prepoznala je želju vrtića, potaknutu vizijama Dubrovnika2020, da se uključi u proces kandidature te je donirala  mališanima mikroskop u vrijednosti od 1005,00 HRK za potrebe realizacije započetog projekta vezanog uz kulturu pčelarstva kao i za ostale ekspedicijske aktivnosti vrednovanja i otkrivanja vlastite okoline. Direktorica Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA Andrea Novaković uručila je ravnateljici Dječjih vrtića Dubrovnik Boji Mustać mikroskop te poželjela dječici ugodno učenje i istraživanje u budućnosti.

Dječji vrtić „Ježić“ pružio je podršku kandidaturi Dubrovnika za EPK uključivši se u pred-produkcijsku fazu te kroz dječji program sa svojim odgajateljicama, obogatio proces dubrovačke kandidature.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *