Input your search keywords and press Enter.

Foto: Obiteljski dan Sportske školice Dubrovnik

Polaznici kadetskog uzrasta (sedmogodišnjaci) Sportske školice Dubrovnik, te njihovi roditelje, braća i sestre, kišni su vikend upotpunili druženjem na Obiteljskom danu, održanom u Sportskom centru Hotela Radisson Blu u Orašcu.

Šesto izdanje Obiteljskog dana okupilo je četrdesetak Školicinih polaznika, koji su se okušali u nizu sportova. Djeci je najzabavnijebilo slobodno penjanje, s kojim se većina njih susrela prvi put, a veliki izazov im je bio i tenis.

Druženje, naravno, nije moglo proći bez nogometa, čije je igranje, kao i učenje prvih koraka tenisa, izvedeno na otvorenom u stankama između kiše. Rekretivne sportske trenutke za sebe imali su i roditelji polaznika, koji su uz tjelovježbu, odabirali stolni tenis i squash. Najmlađi sudionici zabavljali su se u dječjem kutku i sa zanimanjem promatrali kako se braća i sestre ohrabruju u slobodnom penjanju.

Ovim rekreativnim sportskim druženjem potvrđena je višegodišnja suradnja Sportske školice Dubrovnik sa Sportskim centrom Hotela Radisson Blu, čijem su osoblju iz Školice zahvalni na još jednom domaćinstvu obiteljskog druženja i pomoći u organizaciji sportskih sadržaja.

Sportska školica Dubrovnik u aktualnoj sezoni (devetoj godini rada) okuplja u četiri uzrasta 196 polaznika u dobi od 5 do 9  godina, s kojima radi 12 trenera.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *