Input your search keywords and press Enter.

Foto: Natjecanje barmena u hotelu Croatia

U Dubrovniku u Hotel Croatia je održano kvalifikacijsko natjecanje Barmena moderne mixologije Monin Cup 2016.

U organizaciji PPD Croatia i Nekić Barology škole za barmene po 4. puta organizira izbor za najboljeg Hrvatskog barmena do 27 godina. Kvalifikacije se odvijaju još u Rijeci ,Splitu i Zagrebu iz svakog grada po četvorica najboljih i najkreativnijih prolaze u finale koje će se održati 08.05.2016. u City Centru West u Zagrebu, a najbolji će predstavljati Hrvatsku na svjetskom MONIN natjecanju u Parizu.

U Dubrovniku je nastupilo 13 natjecatelja. Četvero najkreativnijih Dubrovčana koji putuju na finale u Zagreb su Nikša Beloč Hotel Hilton s najvećim brojem bodova zatim iz škole barmena Art Cocktail Dubrovnik Luka Kralj Hotel Valamar Lacroma, Andrea Brković Banje Beach i Božo Mortižija caffe bar Pergola.

Moramo zahvaliti grupaciji ALH koja nam je omugučila prostor i sve uvijete za vrhunsko natjecanje. MONIN je vodeći svjetski proizvođač najfinijih sirupa, gurmanskih preljeva, voćnih pirea, likera, voćnih smoothia i frapea. Više od 200 proizvoda rađenih od najkvalitetnijih i izvornih namirnica, MONIN je garancija za vrhunski okus i vrhunsku kreativnost kao najbolje riješenje za ugostiteljstvo. Proizvodi se u 4 tvornice na 4 kontinenta. Dnevno se napravi preko 6 milijuna napitaka sa Monin proizvodima a godišnje Monin proizvede 65 milijuna boca.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *