Input your search keywords and press Enter.

Foto: Mladi glumci i recitatori oduševili svojim izvedbama

Mladi glumci i recitatori dubrovačkih osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova svojom kreativnošću kao i kvalitetom radova oduševili su brojnu publiku okupljenu u Kazalištu Marina Držića u sklopu pete radionice “Drame i poezija” koja se odvija u okviru cjelogodišnje manifestacije “Forum mladih”.

Zbog velikog broja prijavljenih sudionika ovogodišnja radionica bila je podijeljena na dva dijela, odnosno u dvije skupine.U prvoj skupini nastupili su predstavnici dubrovačkih osnovnih škola, a okupljenoj publici predstavili su se s čak 21-om točkom dok su se učenici srednjih škola i učeničkih domova predstavili s 11 točaka.

Svojim nastupima, kreativnošću, kvalitetom izvedbi i razigranošću pokazali su puni smisao Foruma mladih čiji je cilj poticanje upravo kreativnosti djece i mladih u svim vidovima stvaralaštva.

Dubrovačka djeca i mladi svoju kreativnost pokazat će i na sljedećoj manifestaciji Foruma mladih, a riječ je o radionici “Mladi kantautori i bendovi” koja će se održati 22. ožujka u Klubu mladih Orlando.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *