Input your search keywords and press Enter.

Judo klub Ura Nage uspješno je ove subote nastupio na Prvenstvu Hrvatske za kadete osvojivši četiri odličja, jedno srebro i tri bronce.

Srebrnu medalju osvojio je Mauricio Bratičević (-46 kg) s dvije pobjede i porazom u finalu. Na korak do finala zastali su trojica naših natjecatelja ali su pobjedili u borbi za treće mjesto i osvojili brončana odličja: Leon Konjevod (-50 kg), Leon Đapić (-55 kg) i Đivo Gašpar (-90 kg).
– Zadovoljni smo ovim rezultatima, jer osim Gašpara svi ostali su mlađi kadeti koji su nastupili u starijem uzrastu pa očekujemo da će u svom uzrastu konkurirati za najsjajnije odličje. Natjecanje u Soilinu je uvod u kadetsku sezonu gdje ćemo sa dvojicom natjecatelja, Gašparom i Đapićem pratiti reprezentativni program i nastupiti na nizu Europskih kupova, od kojih je prvi već za dva tjedna u talijanskoj Follonici – najavljuje trener Lovro Ljevak.
U Solinu su nastupila još tri člana JK Ura Nage: Marko Marinović (-66 kg), Dario Duplica (-60 kg) i Maro Bistrić (-50 kg), ali nisu uspjeli doći u borbe za odličja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.