Input your search keywords and press Enter.

Dubrovnik Sharks, Split Sea wolves, Kraljevo Royal Crowns sudionici su prvog prijateljskog football turnira koji će se u subotu, 21. ožujka u 14:00 sati na terenu Nogometne akademije Libertas u Kuparima u Župi Dubrovačkoj.

Ovaj prvi prijateljski football turnir najava je za utakmice HFFL – Hrvatske FLAG football lige koja će se također sljedeći vikend odigrati u Dubrovniku.

Posjetitelji će u subotu moći uživati u tri utakmice po sistemu svak sa svakim sa sljedećim rasporedom:

14:00 sati Dubrovnik Sharks – Kraljevo Royal Crowns
15:00 sati Split Sea wolves – Kraljevo Royal Crowns
16:00 sati Dubrovnik Sharks – Split Sea wolves

Ovaj prijateljski turnir po mnogočemu je poseban – prije svega zbog činjenice da je jedini dubrovački football club, tek nedavno osnovan, stekao prijateljstva i sportsko poštovanje ekipa iz Hrvatske i regije, te ujedno ostvario prijateljsku klupsku suradnju pa će tako klub iz Kraljeva posuditi 10 komada opreme za TACKLE kako bi Dubrovnik Sharksi započeli TACKLE sekciju kluba. Ovom prilikom pozivaju sve zainteresirane im se pridruže i postanu članovi.

Iz Football kluba Dubrovnik Sharks poručuju kako će se ovaj prijateljski turnir u slučaju jako lošeg vremena održati u dvorani časnih sestara na Ilijinoj glavici. U slučaju samo lagane kiše, turnir će se održati prema rasporedu na terenu u Kuparima.

Sljedeći vikend, točnije subota, 28. ožujka 2015. rezerviran je za prvo kolo Hrvatske FLAG Football Lige(HFFL), a sve novosti vezano za nadolazeća događanja pratite na našoj FB stranici facebook.com/dubrovniksharks

Marko Miletić
Dubrovnik Sharks, predsjednik kluba