Input your search keywords and press Enter.

Planiranje putovanja i kupovanje karata za prijevoz u posljednji trenutak nije ništa novo, osobito kada se radi o kupovanju autobusnih karata. Stajanje u redovima na blagajni ili razmišljanje u koju destinaciju s obzirom na postojeći osobni budget ne zvuči primamljivom idejom. Međutim, zahvaljujući FlixBus besplatnojmobilnoj aplikaciji te mogućnostima koje ona nudi poput jednostavnog izbora od 2000 destinacija u 28 europskih zemalja, instant kupovinekarata iz vlastitog naslonjača, spremanje istih u wallet i drugih mogućnosti, dostupne su i mnogobrojne karte po primamljivim cijenama koje će osigurati putovanja gdje god poželite.

Za one najbrže od danas 5. veljače od 10:30h pa sve do 6. veljače do 23:59h dostupan je ograničeni broj FlixBus karata po cijeni od 29kn za svedestinacije unutar Hrvatske te prema BiH, te za 69kn prema svim direktnim destinacijama u inozemstvo. Sve dostupne direktne destinacije mogu se provjeriti na FlixBus besplatnoj aplikaciji putem koje se karte po ovoj cijeni isključivo mogu i kupiti.

U Hrvatskoj  je zelenom mrežom trenutno povezano više od 120 gradova, a iz Hrvatske je moguće direktno putovati u 11 država:Italiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Austriju, Njemačku, Švicarsku, Francusku, Češku, Slovačku, Mađarsku i Poljsku.

Putnicima iz Hrvatske na raspolaganju svi benefiti zelene FlixBus mreže

FlixBus zelena mreža autobusnih linija proteže se na 28 europskih zemalja te povezuje 2000 destinacija s 300.000 dnevnih linija. Putujući Europom, FlixBus putnicima omogućen je besplatan Wi-Fi, utičnice, više prostora između sjedala, besplatna prtljaga te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska. FlixBus aplikacija preuzima se potpuno besplatno te je dostupna i na hrvatskom jeziku. Osim jednostavne i brze kupovine karata, putem aplikacije šalju se obavijesti o promotivnim ponudama koje su dostupne isključivo za kupovinu karata putem aplikacije, dostupni su odgovori na najčešća pitanja, obavijesti o mogućim kašnjenjima autobusa zahvaljujući GPS live trackingu, navigacija do najbliže stanice te detaljne informacije o svakoj kupljenoj karti i QR kodu koji je zamjena za printanu kartu.

 

 

 

Nikolina Antolić
Junior PR Manager CEE South

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *