Input your search keywords and press Enter.

FlixBus stigao u Hrvatsku, no ipak još ne u Dubrovnik

FlixBus je stigao u Hrvatsku. Nakon najave velike ekspanzije te širenja na srednju i istočnu Europu (CEE regija) u siječnju 2016. godine, međunarodni autobusni operater i mobilni brend FlixBus, otvorio je vrata i hrvatskim putnicima te ih povezao s najširom međunarodnom mrežom linija.

Split, Trogir, Šibenik, Vodice, Pirovac, Biograd n/m i Zadar također su dio zelene mreže autobusnih linija. Povezani su svakodnevno sa Slovenijom, Austrijom i Njemačkom odakle se putnici mogu dalje povezati s najvećom europskom mrežom autobusnih linija. Europa nam nikada nije bila bliža i dostupnija.

Otvaranje regionalne podružnice FlixBusa u Zagrebu Otvaranjem regionalne podružnice FlixBusa u Zagrebu, Hrvatska je postala glavno čvorište srednje i istočne Europe.

André Schwämmlein, osnivač FlixBusa: “Nove međunarodne linije iz Hrvatske tek su prvi koraci širenja mreže linija diljem centralne i istočne Europe. Uskoro ćemo hrvatske gradove povezati i s drugim susjednim državama ali i međusobno gradove unutar države. Putnicima iz Hrvatske tako omogućujemo jednostavan pristup putovanju te najbolju uslugu dostupnu svima.˝

FlixBus čini razliku prije svega u udobnosti, ali i sigurnost u autobusu na međugradskim i međunarodnim putovanjima. Stoga svaki FlixBus osigurava više prostora između sjedala, utičnicu, besplatan internet, mogućnost kupovine napitaka i grickalica u autobusu, besplatnu prtljagu te mogućnost otkaza ili promjene rezervacije do 15 minuta prije polaska bez naplate. Ovu visoku razinu usluge te odličnu široku mrežu autobusnih linija diljem Europe, FlixBus pruža po dinamičnim cijenama koje su dostupne svima i kreću se od 9€/69kn, ovisno koliko ranije možete isplanirati putovanje. Trenutno, 18.6. iz Splita do Münchena možete putovati za 39€. Jednom kartom i jednim prijevoznikom možete obići Europu jednostavno i udobno.

Putovanja možete detaljno istražiti na web stranici www.flixbus.hr

André: “Mi ne nudimo samo prijevoz od točke A do točke B. FlixBus zadovoljava najviše standarde udobnosti, sigurnosti i održivosti. Želimo ponuditi savršeno iskustvo u putovanju i najvišu razinu usluge po najboljoj cijeni.˝

FlixBus putniku omogućuje i kupovinu karata putem www.flixbus.hr i besplatne mobilne aplikacije.

Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću: ˝Koristite li besplatnu mobilnu aplikaciju ili internet kupovinu, najjednostavnije ćete izvršiti kupovinu iz vlastitog doma ili ´u hodu´. Pri tome ujedno možete i znatno uštedjeti.˝

Za one koji još uvijek više vole svoju kartu kupiti osobno, na raspolaganju su naši partneri, odnosno brojne turističke agencije, autobusni kolodvori te kiosci Tiska diljem Hrtvatske. Svakodnevno sve se više partnera uključuje u našu mrežu prodajnih mjesta.

Hrvatska će uskoro biti povezana dnevnim i noćnim linijama sa svim većim gradovima diljem Europe, ali i gradovima unutar države. Putnici iz cijele zemlje će profitirati od zelenih autobusa, putovati po prihvatljivim cijenama i imati otvoren pristup najvećoj europskoj mreži autobusnih linija. Pridružite se gotovo 35 milijuna putnika koji su se uvjerili u kvalitetu i dostupnost usluge.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.