Input your search keywords and press Enter.

FlixBus povezao Dubrovnik: zelene boje i na samom jugu Hrvatske

FlixBus, europski lider u prijevozuputnika autobusom, početkom 2019. godine značajno krenuo u širenjezelene FlixBus mreže. Upravo prvim valom novih linija, Dubrovnik je po prvi puta povezan u zelenu mrežu FlixBus linija. Od većih destinacija koje će od 1. veljače biti dostupne direktno iz Dubrovnika su Split i Zagreb, dok će se već početkom ljeta frekvencije polazakaprema navedenim gradovima i udvostručiti. Uz već postojeće zelene linije koje povezuju Zadar, Trogir i Split, Dalmacija će tako postati značajan dio najveće europske mreže autobusnih linija.

˝Po prvi puta zeleni će se autobusi moći vidjeti i u najjužnijim dijelovima Hrvatske što nas izuzetno veseli. Dubrovnik će tako biti povezan sa Zagrebom kao jednim od najvećih čvorišta FlixBusa u Hrvatskoj. Ovo samo znači da ćemo na taj način otvoriti neke nove puteve za dolazak turista iz cijele Europe te lokalnom stanovništvu omogućiti jednostavna putovanja u 28 europskih zemalja koliko ih je trenutno umreženorekao je Dean Čebohin, direktor razvojaposlovanja za FlixBus CEE South regiju.

Sva putovanja bit će dostupna od 1. veljače dok je karte moguće kupiti već sada putem besplatne mobilne aplikacije, te na označenim prodajnim mjestima FlixBusa. Sve dostupne destinacije i veze mogu se provjeriti na www.FlixBus.hr

Zahvaljujući regionalnim autobusnim partnerima iz svih dijelova Hrvatske, uspješno se povezuju veći, ali i manji gradovi diljem države. Dok FlixBus brine o jednostavnosti i dostupnosti putovanja za svakog putnika, autobusni partneri brinu o sigurnosti putnika i ugodnoj vožnji.

FlixBus putnici profitiraju od mnogobrojnih pogodnosti. U svakom FlixBus autobusu osigurano je više prostora između sjedala, utičnica, besplatan internet, besplatna prtljaga te mogućnost otkaza ili promjene rezervacije do 15 minuta prije polaska. Razvijena jednostavna mobilna aplikacija te mogućnost kupovine karata preko nje samo putovanje čine još jednostavnijim i ugodnijim.

 

 

 

Petra Milanović
Senior PR Manager CEE South

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.