Input your search keywords and press Enter.

Filmski festival Tourfilm Riga: Ponovno nagraden film Dubrovnik and Time

Na 9. međunarodnom turističkom filmskom festivalu ” Tourfilm Riga 2016″ između 170 filmova iz 44 zemlje, profesionalni međunarodni žiri odabrao je novi dubrovački promotivni video „Dubrovnik and Time“ i dodijelio mu posebno priznanje „Mention“ u kategoriji „Kulturni turizam“.

Promotivni turistički film DUBROVNIK AND TIME https://vimeo.com/157702207 kroz vrlo kratko vrijeme od kad je predstavljen, osvojio je više nagrada i to – na festivalu turističkog filma u okviru burze ITB Berlin – drugo mjesto u konkurenciji 1500 filmova iz cijelog svijeta, potom je uslijedila brončana medalja na festivalu New York Festivals Television & Film Awards u konkurenciji više stotina filmova.

Očekujemo pozitivne buduće vijesti i s festivala na kojima je naš film kandidiran, te ušao u finale, a to su filmski festivalu u Istanbulu (Turska) , Bakuu (Azerbejdžan), Varšavi (Poljska), i gradu Sesimbra u Portugalu.

http://www.tourfilmriga.lv/en/ – na ovom linku možete vidjeti službenu objavu o nagradi promotivnom videu TZ Dubrovnika.

Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *