Input your search keywords and press Enter.

Festival pekmeza, džema i marmelade

Dragi naši sugrađani i posjetitelji Grada Dubrovnika s ponosom najavljujemo „Deveti hrvatski festival pekmeza, džema i marmelade“.

Slatki festival organizira udruga DEŠA- Dubrovnik u suradnji sa udrugom Dubrovačka naranča i Županijskom gospodarskom komorom Dubrovnik, te će se kao i prijašnjih godina održati u Dubrovniku, na trgu Luža (ispred crkve sv. Vlaha) u subotu i nedjelju, 26.- 27.rujna 2015.
Pokrovitelj manifestacije je Ministarstvo poljoprivrede te Dubrovačko – neretvanska županija čiji predstavnik će otvoriti  Festival 26.rujna u 10:00 sati nakon čega će posjetitelji biti u mogućnosti razgledati i kupiti proizvode te se informirati o načinima kvalitetne autohtone proizvodnje malih proizvođača iz cijele Hrvatske. Kroz osam godina održavanja Festivala 253 izlagača imalo je priliku pred više od 100.000 stranih posjetitelja približiti slatke delicije koje na taj način postaju gastrosuvenir.

Kulturno – umjetnički program i tradicijsko ruho kraja iz kojeg dolazi više od 30 proizvođača i ove će godine obogatiti kulturni aspekt manifestacije te doprinijeti afirmiranju tradicije, običaja i tradicijskih proizvoda pospješujući ujedno i  turističku ponudu našega Grada.

Dodatne informacije o Festivalu, kao i detaljni program Festivala možete preuzeti na našoj internetskoj stranici www.deša-dubrovnik.hr ili na broj tel: 020/420 145.

 

DEŠA – Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.