Input your search keywords and press Enter.

Fedde le Grand stigao u Dubrovnik

Najveća zvijezda Dubrovnik electronic festivala koji počinje večeras, DJ Fedde Le Grand, sletio je u Čilipe privatnim zrakoplovom.

”Uvijek mi je u Dubrovniku fenomenalno. Neki članovi mog tima nisu još bili, pa sam im pričao o kakvom je prekrasnom gradu i klubu riječ. Ljeto je najbolje doba godine. Vrijeme je uvijek dobro, publika koja napuni klub je uglavnom na godišnjem odmoru, pa su dobro raspoloženi. Osobno, svejedno mi je za koliko ljudi sviram, dok god dobivam natrag energiju koju šaljem publici”, kaže nizozemski DJ, ljubimac dubrovačke publike.

DJ će dio dana provesti u obilasku zidina, a krenut će, prema vlastitoj želji, na poznatu rutu Game of Thrones, te će se nakratko u gradu sastati s direktoricom Turističke zajednice Dubrovnika, Romanom Vlašić. Dokaz je to da i u Turističkoj zajednici itekako dobro razumiju da je Fedde Le Grand jedan od najvažnijih promotora Dubrovnika i Culture cluba Revelin u svijetu.

Na Dubrovnik electronic festivalu, od 12. do 15. kolovoza, nastupit će, osim Feddea, još Saint WKND, DJs from Mars, Marco Bailey, Kryder, teDANCElectricPHILIPE, AUDIOMETRIC, dBA, SPEED i PHIBEROPTIC.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *