Input your search keywords and press Enter.

Europski poslovni ˝Oscar˝ u Dubrovniku

Europski poslovni ˝Oscar˝ European Business Awards (EBA) održava se od 2007. godine, a deseta po redu svečana dodjela održat će se u Dubrovniku 4. svibnja 2017. godine – Dodjela počinje u 18:30h u hotelu Rixos Libertas Dubrovnik. Dosadašnji domaćini su bili europski gradovi Atena, Istanbul, London i Milano.

Cjelokupni ciklus nagrada za sezonu 2016./2017. započeo je prije godinu dana s oko 33.000 prijava europskih tvrtki ukjučujući i one iz Hrvatske,  prijeđen je dug put i oštra konkurencija, da bi se u Dubrovniku dodjelila nagrada najboljima u jedanaest kategorija.

Na svečanoj dodjeli sudjelovat će 132 najbolje europske tvrtke iz 34 europske zemlje te se s pravom može reći da je nagrada EBA-a ˝Oscar˝ u europskom poslovnom svijetu.

Od hrvatskih tvrtki na svečanoj dodjeli za najbolju tvrtku u Europi borit će se:

AD Plastik d.d. – u kategoriji „Najbolja tvrtka uvoznik i izvoznik“
CROZ d.o.o. – u kategoriji „Najbolja tvrtka s prihodima 0-25 milijuna eura“
Pet-Prom d.o.o. – u kategoriji „Najbolja tvrtka po odabiru predsjednika stručnog žirija“
Specijalna bolnica Sv.Katarina – u kategoriji „Najbolja tvrtka u odnosima s potrošačima te u kategoriji Najbolja tvrtka po ocjeni javnosti“

Jedna od kategorija je i nagrada za životno djelo te je stručni žiri EBA-e odlučio da je dobitnik Vjekoslav Majetić, osnivač i vlasnik uspješne, inovativne hrvatske tvrtke DOK-ING. Nagradu će svečano uručiti britanski veleposlanik u Republici Hrvatskoj Andrew Dalgleish te Branko Tomašković, direktor RSM-a Hrvatska.

EBA od samih početaka na europskoj razini podržava RSM, revizorsko-konzultantska mreža s uredima u 43 europske zemlje. Direktor RSM Croatia, Branko Tomašković ističe: ˝Za poslovni uspjeh važni su mnogi elementi, ali je zasigurno važno međusobno povezivanje, potpora i suradnja. EBA upravo to ističe i potiče te zato želimo istaknuti najbolje tvrtke. Na kraju dana na njima ostaje budućnost cijele Europe. ˝

Izuzev RSM-a u Hrvatskoj, dodjelu je podržala Hrvatska gospodarska komora, Turistička zajednica grada Dubrovnika te Dubrovačko-neretvanska županija koji su osigurali da se Hrvatska i Dubrovnik predstave u najboljem svjetlu i pokažu što sve mogu ponuditi.

Lidija GrahoRevizor, voditelj projekta EBARSM Croatia d.o.o.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *