Input your search keywords and press Enter.

Erasmus+ tjedan u Dubrovniku

„Što zovemo početkom često je i kraj … I dokrajčiti nešto znači otpočeti“, J.W.Goethe

Sreća je što se ovo nezaboravno putovanje uspješno završilo,ali i pomalo tuga navire jer je ovom divnom iskustvu došao kraj.
Već nekoliko godina Sveučilište u Dubrovniku sudjeluje u Erasmus + programu. Tako je i ove godine na Erasmus+ tjednu u razdoblju od 9. do 13. travnja bila prilika ugostiti 44 sudionika iz različitih krajeva Europe.
Erasmus+ najveći je program Europske unije za obrazovanje. Program je usmjeren jačanju znanja i vještina te zapošljivosti europskih građana,kao i unaprjeđivanju obrazovanja,osposobljavanja te rada u području mladih i sporta,on potiče razmjenu,suradnju i studentsku mobilnost na području Europe.
Studenti dubrovačkog Sveučilišta su se iznova oduševili ovom idejom,te su i sami izrazili želju za sudjelovanjem u Erasmus+ programu u inozemstvu.
Ovo je bila dobra prilika da uz odličan turizam i ljepote našeg grada,ovaj biser Mediterana pokaže mladim ljudima i druge vrijednosti, poput kvalitetnog obrazovanja našega sveučilišta koje će nadamo se stajati uz tik ostalim sveučilištima i veleučilištima Europe.

Sara Ćelić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *