Input your search keywords and press Enter.

Embassy 516, Didak Lazzarin i Ražnja Brejnkuršlus u Kinu Slavica

Ljetne večeri u Kinu Slavica ugostit će u četvrtak 6. kolovoza čak tri banda specifičnog izričaja – Embassy 516, Didak Lazzarin i Ražnja Brejnkuršlus! Organizatori Kinematografi Dubrovnik i Udruga mladih Orlando i ovaj tjedan spremaju sjajnu glazbenu seansu u opuštajućem ambijentu.

Embassy 516 odsvirat će djelomični presjek pjesama s prvog albuma “Surveillance Of The Environment” (Geenger Records, 2012.) dok će veći naglasak biti na novom materijalu s albuma koji će izaći do kraja 2015. Embassy 516 ovim nastupom se vraćaju na domaći teren nakon skoro trogodišnje glazbene i medijske šutnje.

Didak Lazzarin je art rock projekt kantautora Igora Knezovića koji oko sebe okuplja glazbene virtuoze i stvara neopisivu glazbenu kulisu. U trenutačnoj postavi sviraju akademski jazz bubnjar Alan Polzer i multiinstrumentalist Adem Gušić koji kroz svoju karijeru najviše tragova ostavlja kroz Izae – ansambl o kojem se zna sve a zapravo ništa!

Ražnja Brejnkuršlus je alias Alena Redžovića, svima znanog dubrovačkog punk rockera i frontmena nekadašnjih Lešinara! Legendarni Ređi zasvirat će nekoliko pjesama i razveseliti stare poklonike uz akustičnu gitaru.

Koncert počinje točno u 21h u četvrtak, 6. kolovoza.

Cijena ulaznice je 10kn.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *