Input your search keywords and press Enter.

Elemental i M.O.R.T na Orsuli

Ovu subotu, 29. kolovoza, na Orsuli se sprema dvostruki koncert hip hop i punk zvuka. Stižu nam Elemental i M.O.R.T, a koncert počinje u 21 sat

Elemental, s Mirelom Priselac, popularnom Remi – jednom od rijetkih hip hop pjevačica na hrvatskoj sceni, djeluje od 1998. godine, a danas broje čak sedam članova. Ova ekipa potpisuje sama i tekst i glazbu, a brojne hitove, te uvertiru u novi album, kojeg najavljuju novim singlom i spotom ‘Goli i bosi’. Ovu ‘pozitivnu odu’, kako su je najavili, publika će imati priliku poslušati već u subotu, te se rasplesati uz pozitivnu vibru ovog sad već kultnog benda.

A neće se samo plesati na Orsuli, već i skakati, jer će uz Elemental nastupiti i veseli, zagrijani M.O.R.T., već dobro poznato ime na domaćoj underground sceni, koji je već iskoračio iz demo faze. Kombinacija punka i bluesa, žestoke svirke i nezaboravnog hita ‘Meni se skače’, svakako će ovo biti prilika za dobru zabavu na Orsuli.

[btngrptoolbar class=”yourcustomclass”][/btngrptoolbar]

Za ovaj dvostruki koncert ulaznice se mogu kupiti u KIC-u Luži (blagajna Kinematografa) te na vidikovcu. Ulaznice su u pretprodaji 60 kuna, a na dan koncerta 80 kuna. Članske ulaznice od 50 kuna moguće je kupiti samo u kiosku na vidikovcu.

Informacije o autobusnom prijevozu objavit ćemo ujutro na dan koncerta,  sukladno razini interesa publike.

Više na linkovima:

https://www.facebook.com/events/121060061566402/

www.parkorsula.com

Foto: Grupa Elemental

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.