Input your search keywords and press Enter.

Ekskluzivni koncert Maksima Mrvice u hotelu Valamar Dubrovnik President

Valamar Riviera, vodeća hrvatska turistička kompanija. 9 srpnja 2016. na plaži hotela Valamar Dubrovnik President 5* u Dubrovniku organizira koncert svjetski poznatog pijanista i virtuoza Maksima Mrvice koji će svojim jedinstvenim klasičnim i crossover izvedbama uveličati ljetne dane u Dubrovniku.

Maksim Mrvica je u svijetu prodao višemilijunske naklade svih svojih albuma i u šezdesetak zemalja širom svijeta pojavljuje se među top klasičnim i crossover glazbenicima. Iznimnim talentom, impresivnim nastupom i svojim upečatljivim stylingom i imidžem, kao i crossover žanrom, Maksim Mrvica je klasiku uspio približiti mlađim generacijama te je danas podjednako miljenik svih uzrasta publike.

Iako je sa svakim dosadašnjim albumom postigao veliki uspjeh, među njima svakako treba posebno istaknuti album s kojim se 2003. godine probio na svjetsku glazbenu scenu – „The Piano Player“, uz podršku renomirane svjetske diskografske kuće EMI.

Uvijek iznova inventivan i zanimljiv, Maksim Mrvica je publiku posebno oduševio i svojim aktualnim albumom „The Movies“, na kojemu izvodi teme iz filmskih klasika i blockbustera, između ostalih i teme iz filmova „Rocky“, „Gladijator“, „Kum“, „Pirati s Kariba“, „Nemoguća misija“, „Amelie“ i drugih.

Kao i uvijek dosad, publika ponovo može očekivati vrhunski nastup i neprocjenjivo iskustvo, postajući dio jedinstvene glazbene priče Maksima Mrvice. Njegovi koncerti i nastupi uvijek donose posebnu energiju, a njegove crossover izvedbe ostavljaju bez daha, spajajući sve najbolje iz njegova bogatoga glazbenog opusa.

Valamar Riviera d.d. Odnosi s javnošću

Maksim Mrvica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *