Input your search keywords and press Enter.

Zeleni Forum, Eko-Omblići i Zeleno Sunce uputili su pismo na adrsu UO za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu:

Komunalnim i hortikulturnim službama Grada – Otvoreni eko-apel!

U susret Dječjem tjednu 7.10 do 15.10.2015

„Kada će se urediti zidovi (koji su ružno išarani grafitima) Sustjepanske ulice koja vodi do Osnovne škole Ivan Gundulić u Gružu?
– pitaju nas u zadnje vrijeme naši sugrađani preko našeg Zelenog telefona Eko-Fona 020/453-850, te dodaju kako bi se uz uređenje zidova koji ne priliče našem lijepom Gradu trebao i urediti i osmisliti mali parkić s lijeve strane Sustjepanske ulice. Naime u jednom dijelu parkića s njegove gornje strane nedavno je posječeno veliko stablo rogača koje je bilo trulo, sada je tu ostao panj a moglo bi se posaditi novo stablo. Isto tako pored košćele u tom parkiću mogle bi se u krug postaviti drvene klupe (kao u parku na Batali) te mala fontana s pitkom vodom.“
Dijelimo ogorčenost naših sugrađana u svezi izgleda Sustjepanske ulice s obzirom da smo već nekoliko puta bili u našoj eko-patroli i ovome problemu skrenuli pažnju Dogradonačelniku Grada g. Željku Ragužu kada smo zajedno bili na podizanju Zelene zastave 5.6.2014. u OŠ Ivan Gundulić i proglašnja iste Eko-školom. Djeca Oš I. Gundulić zaslužuju lijepo uređenu ulicu koja vodi do njihove škole bez ružnih grafita i grafita mržnje te lijepo osmišljeni parkić s fontanom.
Što se tiče OŠ Ivan Gundulić možemo reći samo naše velike pohvale kada je riječ o održavanju zelenila i okoliša budući da surađujemo s OŠ I. Gundulić već preko 15 godina.
Stoga molimo Komunalne i hortikulturne službe Grada da što prije urede (dignu ružne grafite) zidove Sustjepanske ulice te ozelene obližnji parkić kako bi vrijedni tići Gundulići naredni Dječji tjedan koji se obiježava od 7. do 15. 1o. 15. dočekali u čistom i lijepom okruženju!

„Svako dijete je pero na bijelom krilu svemira“ (Martinez)

Voditeljica Zelenog telefona Eko-Fona:
Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *