Input your search keywords and press Enter.

Dvije izvedbe “U potrazi za Cvijetom Zuzorić”

“U potrazi za Cvijetom Zuzorić” u petak i subotu na Velikoj sceni KMD-a

“U potrazi za Cvijetom Zuzorić” posljednji premijerni naslov pogledajte na Velikoj sceni KMD-a u petak i subotu u 20 sati. Predstavu je režirala Aida Bukvić, a nastala je prema tekstu Marijane Fumić te u koprodukciji s Kulturnim i multimedijskim centrom Bjelovar.

Redateljica je istaknula kako su se uhvatili u koštac s potragom za Cvijetom Zuzorić kako bi pokušali odgonetnuti taj fenomen i razotkriti ga. „No, kao što svi znate nema puno podataka o Cvijeti i sve je obavijeno mitom. Rastvaramo priču o svemu oko Cvijete. Nemamo odgovor na pitanja tko je bila Cvijeta, zašto je otišla i što je bio ključni trenutak koji ju je otjera iz Dubrovnika. Rastvorili smo zato brojna pitanja o ženskoj poziciji unutar tog društva, klasnim razlikama, jer kroz predstavu pratimo četiri vladike i njihove sluškinje koji su se svi skupa okupili kako bi vidjeli kako mogu pomoći Cvijeti.“
Igraju: Marija Šegvić, Nika Lasić, Gloria Dubelj, Srđana Šimunović, Erna Rudnički, Jasna Jukić, Angela Bulum, Glorija Šoletić, Mirej Stanić i Zdeslav Čotić.

Ulaznice se mogu kupiti online putem platforme ulaznice.hr ili na blagajni kazališta. Rezervacije su moguće telefonom na 020 321 088 ili na e-mail blagajna@kmd.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)