Input your search keywords and press Enter.

DUSTRA: Uvedimo dodatne besplatne linije

Dubrovačka stranka uputila je molbu Gradu Dubrovniku i tvrtki Libertas Dubrovnik da se stanovnicima Gornjih sela, Orašca, Brsečina, Zatona i Trstenog omogući besplatan prijevoz autobusima do povijesne jezgre kako bi i oni uživali u Zimskog festivalu.

Podsjetimo, zbog velikog interesa sugrađana i odlične posjećenosti događanja Grad Dubrovnik je prije nekoliko tjedana uveo besplatan prijevoz nakon 17.00 sati pa sve do zadnjeg termina u voznom redu za sve gradske linije koje prometuju do povijesne jezgre i natrag. Nedavno je isto omogućeno i stanovnicima Župe dubrovačke što je za svaku pohvalu obzirom kako se i njima pružila prilika da uživaju u svim sadržajima Zimskog festivala.

Upravo zbog velikog interesa i želja stanovnika Gornjih sela, Orašca, Zatona i ostalih mjesta koja spadaju pod nadležnost Grada Dubrovnika, DUSTRA predlaže uvođenje besplatnih linija prema sličnom modelu kako bi i oni osjetili božični duh u povijesnoj jezgri i mogli uživati u bogatim sadržajima koje nudi Zimski festival.

S poštovanjem, Danijela Đurić Arapović, potpredsjednica Dubrovačke stranke

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.