Input your search keywords and press Enter.

DUSTRA: Osnovan ogranak Montovjerna

Dubrovačka stranka – DUSTRA nastavlja s započetim procesom osnivanja ogranaka te je na izbornoj skupštini ogranka Montovjerna, održanoj u nedjelju 10. siječnja, za predsjednika jednoglasno izabran Maro Puhiera.

Za zamjenika predsjednika ogranka izabran je Rade Dolina, a za tajnicu ogranka Dubravka Bosnić.

Maro Puhiera je u obraćanju članovima posebno pohvalio suradnju s Gradom Dubrovnikom te je izrazio zadovoljstvo završetkom radova na igralištima u Čokolinu i Montovjerni, kao i nizom manjih komunalnih zahvata izvršenih na prijedlog gradskog kotara.

Naglasio je kako će DUSTRA  za prvi rebalans proračuna u 2016. godini, najavljenim za veljaču, podnijeti amandmane od kojih se prvi odnosi na uređenje nogostupa u ulici Kneza Branimira, a drugi na rješavanje imovinsko pravnih odnosa u ulici Bana Josipa Jelačića kako bi se stvorili preduvjeti za povećanje prohodnosti.

Izbornoj skupštini su prisustvovali predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž, potpredsjednici stranke Marina Franić i Domagoj Carević koji je ujedno i gradski vijećnik. Inače, svo troje istaknutih članova DUSTRA-e dolaze upravo iz navedenog ogranka Montovjerna.

Petra Tokić, tajnica Dubrovačke stranke

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)