Input your search keywords and press Enter.

“Duša” u obnovljenom teatru

Kazalište Marina Držića u posljednja 2 tjedna je djelomično obnovljeno i dio fasade u foyeru teatra je renoviran. Prva prilika da publika vidi novitete je sutrašnja izvedba nagrađivane predstave “Duša od krumpira”. Tekst Rade Jarka u režiji Ozrena Prohića igra u subotu, 11. ožujka od 20 sati uz slobodan ulaz za sve građane i goste koji su prethodno rezervali ulaznice!

Povod ovom poklonu je još jedna potvrda o uspješnosti naslova iz produkcije dubrovačkog teatra. KMD je pozvan da izvedbom zatvori ovogodišnju manifestaciju Marulićevi dani u Splitu. Podsjetimo, “Duša od krumpira” bila je također nominira u više kategorija za nagradu hrvatskog glumišta / HDDU 2016. godine. Romano Nikolić je dobio nagradu ‘Za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina’ – uloga Mirka Bradarića, a autor teksta Rade Jarak bio je nominiran ‘Za najbolji praizvedeni suvremeni hrvatski dramski tekst’.

Do kraja mjeseca publika će u teatru moći uživati uz izvedbe hit komedije “Skup” 18., 19., 30. i 31. ožujka te uz komad “Švedska šibica” koji je narepertoaru 24. i 25. ožujka. Sve informacije također možete pronaći na novoj web domeni www.kmd.hr te rezervati ulaznice na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kazaliste-dubrovnik.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.