Input your search keywords and press Enter.

Dubrovnik Sharks na Football Sunday-u u Mostaru

Dubrovački football klub Dubrovnik Sharks u nedjelju 07. svibnja sudjelovat će na događanju „Football Sunday“ u „Arena Sport Centru“ u Mostaru.

Radi se o prvom događanju američkog nogometa u BIH na kojem se očekuje osnivanje kluba u Mostaru, čime se pokreće incijativa za popularizaciju ovog sporta kako u BIH i Hrvatskoj, tako i u cijeloj regiji.

Radi se o prvoj ikad zabilježenoj utakmici između klubova Sarajevo Spartans i Dubrovnik Sharks. Novost za Sharkse je također da će se po prvi puta igrati flag i tackle u selekciji juniora i seniora. Gosti na događanju će biti novoosnovani klubovi iz Tuzle i Bijeljine, „Tuzla Saltminers“ i „Lavovi Bijeljina“.

Iz Sharksa napominju kako je ovo tek početak suradnje s klubom Sarajevo Spartans te su sigurni kako se radi o prvom u nizu uspješnih događanja između Spartansa i Sharksa a i novoosnovanih klubova.

Kako bi događaj bio potpun, a po uzoru na slična događanja u SAD-u, nakon utakmica će biti organiziran i tailgate party. Uz roštilj, piće, DJ-a i glazbu uživo organizatori događanja garantiraju i dobru zabavu.

Svim klubovima, a posebno naših Sharksima, želimo da događanje prođe u okviru fair playa i uspješne buduće suradnje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *