Input your search keywords and press Enter.

Dubrovnik ostvario milijun turističkih dolazaka

U subotu, 5.studenog 2016.godine, prigodnom svečanošću u hotelu Valamar Lacroma, obilježen je milijunti turistički dolazak u Dubrovnik, te je proglašena milijunta gošća Dubrovnika.
Gospođa Mirica Matoic iz Jasenovca, došla je u kratki posjet Dubrovniku u pratnji supruga Zlatka, te je bila ugodno iznenađena svečanim dočekom. Svečanost su organizirali Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika i hotelska kuća Valamar. Gošći su čestitali i uručili joj vrijedne poklone gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić, direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić i direktor Hotela Valamar Lacroma Ivica Sabljić. Četverodnevni boravak u hotelu Valamar Lacroma, večera za dvoje u jednom dubrovačkom restoranu, slika Dubrovnika i Dubrovnik city card pokloni su koji su oduševili iznenađenu gošću.

Uz pjesmu klape Ragusa nazočni su uživali u prigodnom tratamentu i slavili ovaj dubrovački turistički rekord.

Uz ovaj rekordan broj dolazaka, Dubrovnik je u prvih deset mjeseci ostvario i rekordan broj od 3.631.619 noćenja, uključujući i nautiku, što čini porast od 10 posto u odnosu na isto razdoblje 2015. godine.
Ovaj hvale vrijedni rekord zasluga je svih turističkih djelatnika i građana Dubrovnika, koji žive turizam.
Sandra Milovčević, koordinator Odjela za komunikacije Turističke zajednice grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *