Input your search keywords and press Enter.

DUBROVNIK IMA NOVU, BESPLATNU TAKSI APLIKACIJU NAMIJENJENU GRAĐANIMA – TAP2RIDE

Od danas je dubrovačko taksi tržište bogatije za novu besplatnu mobilnu aplikaciju TAP2RIDE putem koje se taksi vozilo može naručiti jednostavnije i brže nego do sada, što donosi dodanu vrijednost turističkoj ponudi. Aplikaciju su izradili domaći programeri s ciljem kreiranja usluge koja će biti prilagođena hrvatskom tržištu. U samo nekoliko poteza na pametnom telefonu uz korištenje TAP2RIDE aplikacije, taksi može biti na traženoj lokaciji, što građanima olakšava putovanje.

Osim niske cijene, cilj je bio građanima omogućiti drugačiji način pozivanja taksija, prilagođen suvremenom načinu života, uz transparentan uvid u najpovoljniju cijenu, i druge podatke važne za planiranje putovanja. Aplikacija je vrlo intuitivna i osmišljena tako da je mogu koristiti sve dobne skupine. Također, korisnici mogu ostaviti ocjenu za vozače, a nakon odrađene vožnje primaju potvrdu o vožnji na e-mail. Za sada je usluga dostupna u Dubrovniku, no svakako je cilj da aplikaciju TAP2RIDE vrlo brzo koriste građani diljem Hrvatske.

Prije pozivanja taksi vozila korisnik može vidjeti cijenu, predviđena rutu vožnje i vrijeme dolaska na odredište. Korisnik nakon besplatnog preuzimanja aplikacije pomoću e-mail adrese i broja telefona izrađuje svoj korisnički račun, a preuzimanje je za sada dostupno korisnicima Android sustava dok će vrlo skoro biti dostupno i korisnicima IOS sustava.

Uz TAP2RIDE korisnik tako može doći do sigurnog prijevoza s provjerenim i stručnim vozačima u provjereno tehnički ispravnim automobilima u bilo koje doba dana ili noći bez da strahuju od eventualnih skokova cijene. Profesionalni licencirani vozači pouzdano poznaju ulice grada i okolice, a s TAP2RIDE uslugom kombiniraju aplikaciju i taksimetar za precizno određivanje prijeđene udaljenosti i izračun same cijene.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *