Input your search keywords and press Enter.

Jučer je u sarajevskom Hotelu Europa održana prezentacija zimske turističke ponude grada Dubrovnika, koju je za putničke agente i medije organizirala Turistička zajednica grada Dubrovnika.

Uz PPT prezentaciju u kojoj su predstavljeni svi segmenti bogatog dubrovačkog zimskog programa, gastronomija i izleti u okolic, upriličeno je i Skype javljanje sa Straduna uz kolendu dubrovačke Klape Kaše i gostovanje Đela Jusića, počasnog građanina Sarajeva, koji je i grad prijatelj Dubrovnika.

Ove je godine Dubrovnik – prema portalu www.europeanbestdestination.com proglašen jednom od omiljenih destinacija u Europi za Božićne i novogodišnje blagdane. Već od 28. studenog UNESCo-v grad zasjat će okićen prigodnom rasvjetom, zaogrnut obiljem programa za sve generacije objedinjenih nazivom „Dubrovački zimski festival“. Bila je to i glavna tema današnjeg predstavljanja “Dubrovačkog zimskog festivala”. Riječ je o programu koji u sebi objedinjuje sva organizirana zimska događanja u razdoblju od 28.studenog 2015. do 10.veljače 2016. Između niza događanja, posebnu pozornost izazvali su Advent u Gradu, Dječji zimski festival, Doček Nove godine, te Festa Svetog Vlaha i Karneval.Predstavljene su i posebne ponude otvorenih dubrovačkih hotela, a promovirana je i dubrovačka kartica.

Upriličena je i nagradna igra, te je dobitnik vikend boravka u hotelu Rixos Libertas u Dubrovnik i trodnevne dubrovačke kartice Mesud Trgo, iz putničke agencije “Fibula”. U okviru posjete Sarajevu ostvareno je gostovanje na jednoj od najslušanijih radio postaja Bosne i Hercegovine Radio RSG.

Odjel za komunikacije TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *