Input your search keywords and press Enter.

Predstavnici sedam zemalja okupljenih u europski projekt “Du Motion” čiji je cilj edukacija volontera u organizaciji nacionalnih i međunarodnih sportskih natjecanja, jučer su održali drugi transnacionalni radni sastanak projektnog tima te najavili nastavak planiranih aktivnosti. Prvobitno planiran u lipnju, sastanak se zbog trenutne situacije s pandemijom koronavirusa i otežanih međunarodnih putovanja, umjesto u Švedskoj, održao online.

Sastanku su prisustvovali svi partneri uključeni u projekt, a to su, pored dubrovačkog Du Motiona kao predstavnika Hrvatske, organizacije iz Belgije, Bugarske, Italije, Poljske, Švedske i Turske.

Projekt koji se financira sredstvima osiguranim kroz program Europske unije Erasmus+: Sport u iznosu od gotovo 300 tisuća eura, trenutno je u fazi razvoja modula koji će se koristiti za edukaciju volontera. Pred sudionicima je razrada svih zadataka koji je potrebno odraditi tijekom organizacije sportskog događaja, u čemu će ih, kao odgovorni za ovu fazu projekta, nadzirati bugarski (BDSA) i turski (KARGENC) partneri.

Sljedeći planirani sastanak zakazan je u studenom kada će se, na temelju pripremljenih modula, definirati program i način odvijanja edukacije volontera.

 

 

Du Motion press

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *