Input your search keywords and press Enter.

Druženje članova HDZ-a

Početak predizborne kampanje Gradskog Odbora HDZ-a grada Dubrovnika

Gradski Odbor HDZ-a Grada Dubrovnika, ove subote je i službeno započeo kampanju za lokalne izbore. Tom prigodom, na druženju koje je upriličeno u hotelu Adriatic okupilo se 400 stranačkih dužnosnika i operativaca koji su direktno uključeni u pripremu i provedbu kampanje za nadolazeće izbore.

Raspoređeni u 14 Temeljnih ogranaka i 49 mini Izbornih stožera posljednjih mjeseci rade na izradi izbornog programa za svaki mjesni odbor odnosno gradski kotar.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a i saborski zastupnik Mato Franković ovom prigodom, predstavio je i okosnicu Izbornog programa kampanje kroz prizmu „Grad po mjeri stanovnika / Grad sklada i mjere“:

„Grad sklada u kojem će svaki njegov stanovnik imati pitku vodu bez obzira na vremenske neprilike. Grad koji će riješiti pitanja kanalizacijske odvodnje kako bi naši sugrađani i gosti mogli odlaziti neopterećeni na kupanje bez straha je li more onečišćeno fekalijama. Grad u kojem svaki stanovnik do obiteljske kuće dolazi izgrađenom cestom. I ono što nam ponajviše nedostaje ‘grad mjere’ koji neće puniti novinske stupce činjenicom o tisućama posjetitelja koji ne mogu ući ili izaći iz povijesne jezgre. Destinacijom ćemo upravljati planski i promišljeno, bez brojača i stupova.

Ostat ćemo grad na čijim bedemima se vije stijeg Slobode, ali i planskog razmišljanja po mjeri naših sugrađana. Našu spomeničku baštinu obnavljat ćemo sredstvima iz EU fondova, a uprihodovana sredstva od spomeničke baštine namijenit ćemo za gradnju prijeko potrebne infrastrukture – vrtići, škole, domovi umirovljenika, sportske i koncertne dvorane“, kazao je okupljenima Mato Franković

Druženju su nazočili u ime predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, glavni tajnik HDZ – a Gordan Jandroković, saborski zastupnik te predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru Branko Bačić, župan dubrovačko – neretvanski Nikola Dobroslavić, zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica te zamjenik župana Davorko Obuljen.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *