Input your search keywords and press Enter.

Danas je u hotelu Valamar Dubrovnik President s početkom u 10 sati održana mala svečanost dodjele zahvalnice Jadranki i Aleksandru Kravljača, dugogodišnjim gostima Dubrovnika.

Posebni gosti na prigodnnoj svečanosti bili su Buco i Srđan, također dugogodišnji prijatelji ovog bračnog para, a uz direktoricu TZ Dubrovnik Romanu Vlašić , goste je pozdravio i direktor hotel Amir Tikveša.

Slijedom lijepog običaja TZ Dubrovnik da simbolično daruje dugogodišnje goste koji su ujedno i najbolji promotori naše turističke ponude danas su prigodnu zahvalnicu i poklone dobili i Jadranka i Aleksandar Kravljača koji posjećuju Dubrovnik trideset godina. Aleksandrov prvi posjet bio je davne 1963. godine kad je s ocem , bosanskim glumcem Urošom Kravljačom, dolazio kao dijete u Dubrovnik, gdje je njegov otac glumio na Dubrovačkim ljetnim igrama. Od otvorenja kompleksa Babin kuk 1976. godine Kravljači su se odmarali u Hotelu Plakir , uslijedio je prekid uzrokovan ratom, a od 2000. godine do danas stalno borave u hotelu Valamar Dubrovnik President.

Direktorica Romana Vlašić zahvalila je obitelji Kravljača na vjernosti i izrazila nadu da će još puno budućih godina posjećivati Dubrovnik i Hotel Dubrovnik President. U ovom dubrovačkom hotelu osjećaju se kao kod kuće, odmor provode uvijek u istoj sobi i puno je zaposlenika hotela koji su njihovi prijatelji. Posebni prijatelji obitelji Kravljača, koji sad žive u Švedskoj, su i Buco i Srđan, s kojima su se upoznali također jako davno na koncertima ovog legendarnog dubrovačkog dueta. Posebni gosti Buco i Srđan su u čast svojih prijatellja izveli prekrasne skladbe „Cvijetu“ i „Elegija“. Komentirajući dugogodišnje poznanstvo s Kravljačima Buco Pende je to kazao kako mu se čini „da ih pozna otkad su svi koji su dolazili u Grad u njega morali donijeti kamen“.

Uz gostoprimstvo domaćin iz Hotel Dubrovnik President ugodno druženje završeno je obećanjima da će Kravljači nastaviti dolaziti u Dubrovnik i družiti se s Dubrovčanima dok god budu u mogućnosti, ali i da će promovirati naš grad u Švedskoj i Stockholmu u kojem žive.

Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *