Input your search keywords and press Enter.

Dobitnici Facebook nagradnog natječaja u Dubrovniku

Dan zaljubljenih uz Dubrovački simfonijski orkestar

U okviru promocije Dubrovnika za vrijeme Valentinova, Turistička zajednica grada Dubrovnika, na popularnoj hrvatskoj Facebook grupi Savjetnik za putovanja, koja broji nešto više od 106 000 zaljubljenika u putovanja, provela je nagradni natječaj povodom proslave Dana zaljubljenih. Kako bi sudjelovali, sudionici su morali objaviti zanimljivu  fotografiju s osobom koju žele voditi u Dubrovnik. Povjerenstvo je odabralo najzanimljiviju fotografiju između 250 prijavljenih sudionika, a sretni dobitnici su studenti Kristijan Zdelarec i Lea Ivana Martić iz Zagreba.

TZ grada Dubrovnika je za dobitnike osigurala smještaj od tri noći s polupansionom u hotelu s 4 zvjezdice, dvije trodnevne Dubrovnik Card s kojima besplatno obilaze znamenitosti te koriste lokalni prijevoz. U ime Turističke zajednice, Aida Hadžić koordinatorica Odjela za komunikacijske taktike, uz prigodni poklon čestitala je sretnim dobitnicima na osvojenoj nagradi te im zaželjela dobrodošlicu u Dubrovnik. Kristijan i Lea putuju često u inozemstvo, ali ističu Dubrovnik kao jednu od najdražih destinacija u Hrvatskoj te će ovom prilikom ispuniti svoju želju i ostvariti dugoočekivanu šetnju svjetski poznatim gradskim zidinama. 

Osim sretnog para koji će provest nezaboravan vikend u gradu ljubavi, povodom Valentinova, Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, u suradnji s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom organizira i glazbenu poslasticu u kojoj ćete moći uživati na malim ekranima u toplini svog doma. Naime, koncert septeta B & P održat će se u Studentskom domu, a  prikazivat će se  na Libertas televiziji i njihovoj Facebook stranici u nedjelju, 14. veljače u 21 sat. Glazbenici pripremaju raznolik program u kojem će zasigurno svi pronaći nešto za sebe. Od Španjolskog ciganskog plesa, preko izbora iz opere Carmen, Moon River, It had better be tonight i još puno ljubavnih brojeva koji će uljepšati večer uz vaše voljene. Ovaj koncert prikazuje se u produkciji DSO-a, Libertas TV-a i Play Production, a osim u programu LTV-a, prikazivat će se na njihovoj Facebook stranici. Također, koncert će se reprizirati u utorak, 16. veljače od 22 sata, također na LTV-u.

  

Odjel za komunikacijske taktike
Turistička zajednica grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *