Input your search keywords and press Enter.

Dječja božićna izložba u Cavtatu

Jučer je u Cavtatu u Domu kulture u organizaciji Udruge Mame Cavtat otvorena treća po redu Dječja božićna izložba.

Ove godine izložba je poprimila internacionalne razmjere tako da se među mnoštvom prekrasnih radova na temu “Božić u mom mjestu” pored radova iz cijele Hrvatske našlo i nekoliko vrlo zanimljivih radova iz Italije, Canade i Bosne i Hercegovine.Mnoštvo posjetitelja je uživalo u prigodnom programu kojeg je vodio Ivica Puljić, a nastupali su mali balarini i svirači iz KUD-a Čilipi pod vodstvom Ivana Vlašića, te Mara Fox i Matea Brautović na flautama uz pratnju mentorice Đive Kušelj. Prigodne pozdrave su uputili i načelnik g.Božo Lasić, akademska slikarica Antonija Rusković i v.d. pročelnice za kulturu, znanost, sport i obrazovanje Ana Čeović.Svi radovi su bili prekrasni, a da bi izložba bila još zanimljivija podijeljene su po tri simbolične nagrade za školsku i vrtićku djecu po izboru žirija, akademskih slikarica Anite Arbulić i Ivane Selmani.Nagrađeni radovi su:

Božić u Cavtatu, mješovite skupine dječjeg vrtića Konavle, Marijin dom, s odgojiteljicama mentoricama Jelenom Kulišić Barčot i Marijom Mihatović te odgojiteljicama Sandrom Sturicom i Sanjom Baletić.

Morski Božić, starija skupina dječjeg vrtića Ston s mentoricama Katarinom Vodopijom, Majom Žile i Petrom Soko.

Canadian snowflake ornaments, mješovite skupine dječjeg vrtića Sv. Faustina iz Ontaria, Canada, s odgojiteljicom Dianom Riverso.

Kolendari, učenika trečih razreda O.š. Cavtat s učiteljicama Marijom Baletić i Martinom Obad.

Kolenda, učenika sedmih razreda O.š Gruda s prof. Natašom Bećir.

Paljenje Badnjaka u mom mjestu, učenika osmog razreda O.š.Studenci s prof. Ivanom Bilić Antičević.

Lp
UMC

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.