Input your search keywords and press Enter.

Djeca iz Dubrovnika jedrila sa Šimom i Igorom

Dan jedrenja s olimpijskim prvacima okupio je 20-ak djece koja su sa Šimom Fantelom i Igorom Marenićem jedrila u vodama ispred Ville Dubrovnik, luksuznog boutique hotela u vlasništvu Dogus grupe.

Osim druženja s olimpijskim pobjednicima, djeca su imala priliku otkriti ljepote jedriličarskog sporta i isprobati nove jedrilice J/70. D-Marin, sponzor Šime i Igora, osigurao je i prigodne darove za djecu.

„D-Marin je prepoznat ne samo kao tvrtka koja u svojim marinama pruža vrhunsku uslugu, već i kao tvrtka koja sudjeluje u brojnim projektima u zajednici i potiče razvoj amaterskog i profesionalnog sporta. Odluka o sponzoriranju Šime i Igora za D-Marin je bila logična; smatramo da vrhunski sportaši trebaju dobiti maksimalnu podršku kako bi mogli ostvarivati najbolje rezultate, ali i pružiti primjer djeci i mladima da zalaganjem i radom mogu ostvariti svoje ciljeve. Zbog toga će D-Marin nastaviti sponzorirati Šimu i Igora, kako bi Hrvatskoj donijeli još mnogo medalja na predstojećim natjecanjima“, izjavio je Božidar Duka, regionalni direktor D-Marin za Hrvatsku, dodavši kako je želja tvrtke otvoriti školu jedrenja u suradnji sa zadarskim jedriličarima.

U organizaciji Dana jedrenja u Dubrovniku, tvrtki D-Marin dao je podršku i lokalni jedriličarski klub Orsan, a djeca iz njihove jedriličarske škole također su jedrila s olimpijcima. Događaj je privukao i goste Ville Dubrovnik koji su sa zanimanjem pratili jedrenje i družili se s hrvatskim sportašima.

Prije dubrovačkog, D-Marin je organizirao Dan jedrenja Šimom i Igorom u Zadru i Šibeniku kako bi djeci približio jedriličarski sport te ih potaknuo na fizičku aktivnost i razvoj sportskih navika.

O D-Marin:

Upravljanjem nad 11 jedinstvenih marina u Jonskom, Egejskom i Jadranskom moru, D-Marin posluje kroz najveći međunarodni lanac marina u Istočnom Mediteranu koji promovira rekreacijski yachting, osigurava ključnu infrastrukturu koja omogućava pristup prirodnim pomorskim putovima te razvija održivo poslovanje koje potiče zapošljavanje u lokalnim zajednicama i gospodarski rast.

D-Marin može se pohvaliti najvećom međunarodnom mrežom marina u istočnomediteranskom bazenu te kapacitetom od 8.570 vezova.

* U Turskoj, D-Marin grupa posjeduje tri marine – D-Marin Turgutreis, D-Marin Didim i D-Marin Göcek, s ukupno 2.406 vezova, što predstavlja 11 posto svih vezova u Turskoj.

* U Grčkoj, grupa ima četiri marine – Gouvia, Lefkas, Zea i Flisvos – s ukupno 3.658 vezova, ili 35 posto ukupnog broja vezova u toj zemlji.

* U Hrvatskoj, D-Marin grupa ima tri marine – D-Marin Mandalinu, D-Marin Dalmaciju i D-Marin Borik, s ukupno 2.206 vezova, što čini deset posto ukupnog broja vezova. Tvrtka također posjeduje 10,86 posto dionica Adriatic Croatia International (ACI), najvećeg lanca marina na Mediteranu.

* U Crnoj Gori, D-Marin grupa upravlja Dukley marinom u Budvi s 300 vezova, odnosno s 16 posto svih vezova u toj zemlji.

U segmentu pružanja usluga, D-Marin je napravio značajan iskorak potpisavši ugovor o partnerstvu s MB’92, jednim od najvećih svjetskih centara za održavanje i popravak superjahti.

Sve D-Marin marine pružaju usluge veza za jahte duljine od 30 do više od 180 metara i osiguravaju godišnji vez te vezove za gostujuće superjahte. Širok spektar usluga i pogodnosti osmišljene posebno za superjahte, uz izuzetno kvalitetnu ponudu te vrhunsko osoblje osiguravaju nezaboravno iskustvo za goste D-Marin marina prilikom svakog posjeta.

O Villi Dubrovnik:

Villa Dubrovnik je najekskluzivniji i najnagrađivaniji hrvatski boutique hotel u vlasništvu je Dogus grupe. Villa Dubrovnik članica je nekih od najprestižnijih kolekcija luksuznih hotelaThe Leading Hotels of the World, Virtuoso, Mr & Mrs Smith, American Express Fine Hotels & Resorts te Signature Travel Network. Leading Hotels of the World dodijelio je Villi Dubrovnik priznanje za iznimnu kvalitetu usluge u 2016. godini.

Nedavno renovirana, Villa je sačuvala originalnost arhitekture i duh starog hotela, uvodeći iznimnu razinu luksuza i stila. Svaka od 56 rezidencija gostima nudi pogled na otok Lokrum i dubrovačke zidine. Sedam jedinstvenih apartmana pružaju najvišu razinu luksuza i udobnosti, dok je za goste koji žele potpunu privatnost idealan izbor Villa Kolin, s privatnim ulazom.

Moderno gastronomsko iskustvo temelji se na bogatom kulinarskom naslijeđu dubrovačkog kraja. Restoran Pjerin, smješten na liticama iznad mora, nudi vrhunske specijalitete, dok je Al Fresco Bar Giardino idealan izbor za lagani ručak i opuštanje uz najbolji izbor kave. Prosciutto & Wine Bar, smješten na krovu Ville Dubrovnik, nudi širok izbor najboljih svjetskih vina i pršuta, a za goste željne osvježenja uz tiskovine ili jednu od knjiga iz hotelske knjižnice na raspolaganju je Library Lounge.

 

Foto: www.antenazadar.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *