Input your search keywords and press Enter.

Čupoglava: Novi ciklus bajki za djecu

Studentski teatar Lero nastavlja s programom pripovjedanja bajki koji bi u drugoj sezoni, nakon uvodnih ciklusa prošle godine, trebao iznjedriti nove programe za najmlađe.

Čupoglava je, nakon prošlogodišnjih naslova Tri zlatne jabuke i Bus ruzmarina, nastavak posebnog Lerovog  izvedbenog ciklusa namjenjenog djeci i mladima, projekta kojim želi u Dubrovniku uvesti, do sada, rijetku praksu umijeća i vještina pričanja bajki za djecu ali i njihove roditelje. Radi se o posebnom programu koji traje kontinuirano u tjednom ritmu u komornom prostoru Lerove scene u Lazaretima.  Izvedbe su  u terminu matineje ili rano poslijepodne tijekom vikenda a cilj, afirmirane pripovjedačice bajki i dugogodišnje Lerove članice,  Jasne Held i Lera je ponuditi zanimljiv prigodni i uzrastu prikladni izbor priča, bajki i legendi.

Jasna Held pripovjedat će izbor narodnih bajke  Čupoglava  u subotu, 5. ožujka 2015. u 17 sati u Studentskom teatru Lero u Lazaretima. Ulaznice po cijeni od 10 kuna mogu se nabaviti pola sata prije početka izvedbe.

 

Screen Shot 2016-02-21 at 07.09.55

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *