Input your search keywords and press Enter.

City Games stižu u dubrovačku regiju

Ljeto je tu, a s njime nam stižu i City Games – popularne sportsko – zabavne igre za sve generacije kojih se mnogi još sjećaju pod nazivom Jadranske igre.

Turneja duga gotovo sto dana već se uvelike zahuktala, a najspretnija City Games ekipa tražit će se na čak 40 lokacija diljem Hrvatske i susjednih zemalja.

U obilju pozitivne energije i adrenalina koje igre donose uživat će se ponovo i na krajnjem jugu Hrvatske jer se se turneja kratko zaustavlja 9. srpnja u 20 sati na plivalištu u Mlinima i 11. srpnja u 19:30 sati u Zatonu na rivi. Oba susreta organ-iziraju Turistička zajednica grada Dubrovnika i agencija Adria events.

Poslovično dobro uigrane i srčane ekipe s područja dubrovačke regije okušat će se u već poznatim inačicama tradicionalnih igara na kopnu i moru, poput po-tezanja konopa, nošenja ribarskih kašeta, spašavanja turistkinja, vesla i pršuta, a sve kako bi izborili plasman u veliko domaće finale u Malinskoj, te potom međunarodno finale u Biogradu na Moru, gdje će odmjeriti snage s ekipama 11 drugih europskih zemalja.

Na igrama se natječu ekipe od 8 natjecatelja, od kojih najmanje 3 moraju biti natjecateljice, a prijave se obavljaju putem službene web stranice. Pozivaju se sportaši, ali i rekreativci i ljubitelji dobre zabave da se prijave i predstavljaju svoje mjesto.

Nezaboravno iskustvo očekuje i publiku, koja svojim bodrenjem dodatno podiže atmosferu i pomaže svojim favoritima u napetim i zabavnim disciplinama. Zato budite dio City Gamesa, podržite svoju ekipu i dobro se zabavite u vrućim srpanjskim noćima uz samu obalu mora.

Za više informacija možete posjetiti službenu stranicu www.city-games.com , a igre možete da pratite i putem Facebooka, Twittera i Instagrama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *