Input your search keywords and press Enter.

Čitateljski klub Dubrovačkih knjižnica: Čitajmo klasike

Čitateljski klub Dubrovačkih knjižnica: Čitajmo klasike – povodom 200 obljetnice rođenja G. Flauberta zajedno čitamo “Gospođu Bovary”

 

U prosincu se obilježava 200 obljetnica rođenja G. Flauberta (rođen 12. prosinca 1821.) te u to ime Dubrovačke knjižnice, 22. prosinca s početkom u 18 sati, u Saloči od zrcala organiziraju specijalno izdanje čitateljskog kluba na kojem će se razgovarati o njegovu najpoznatijem romanu Gospođa Bovary. Susret će moderirati spisateljica i profesorica hrvatskog jezika i književnosti Staša Aras koja je ujedno i voditeljica Čitateljskog kluba Dubrovačkih knjižnica. U projektu „Flaubert 200“ Teatra Verrdi iz Zadra koji sadrži filmizirane dijelove romana, predavanja i glazbu, Staša Aras se bavila stilom i kompozicijom romana “Gospođa Bovary”. Cijeli projekt je dostupan na poveznici: https://www.youtube.com/playlist?list=PLk8b_IVqioH7D_gO5l1Uyfv9mTUUuerxw

Da biste nam se pridružili ne morate biti član postojećeg čitateljskog kluba Dubrovačkih knjižnica, potrebno je samo pročitati roman i zajedno s nama podijeliti svoje mišljenje.

Za prijave i rezervacije primjerka “Gospođe Bovary” javite se na e-mail: informacijska.sluzba@dkd.hr

U skladu s epidemiološkim mjerama za suzbijanje širenja zaraze bolesti COVID-19, ulazak je slobodan uz predočenje valjane covid potvrde ili drugog dokaza o preboljenju, cijepljenju ili testiranju.

Dubrovačke knjižnice

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.