Input your search keywords and press Enter.

Bila je Konavoska trpeza odmah uz Porat, ispred Limena glazba Cavtat, Duska, Bukovlahovci, i Libertas TV! Negdje su se smjestile i Postranjske zvončiće i Dube Konavoka, a i TriDvaJedan. Ali i Alisa u zemlji prikala!!


Kada? 28. prosinca 2019.

Gdje? Šator na rivi u Cavtatu.


Tko? Voditelj Emerson de Souza Cruz, Udruga Mame Cavtat, neki žiri čiji su članovi Jakov Prlenda, Toni Čeović te Tanja Grossinger Bosnić.


Ma što se to događalo u subotu popodne, 28. prosinca na Adventu u Cavtatu? Održala se 4. po redu Priklijada, već tradicionalna! Prikli za degustaciju nije nedostajalo, dekoriranih stolova i osmjeha natjecatelja! Recept za dobru zabavu i nezaboravno popodne koje je uvertira u ADVENTOKE, najzabavnija večer Adventa u Cavtatu! 


Dobre zabave nije nedostajalo, a najbolji i najoriginalniji su nagrađeni za svoj rad i trud.. za dobro pripremljene prikle, originalno i zanimljivo dekoriran stol te dobru prezentaciju svoga truda! Najbolji od najboljih ove godine su: 3.mjesto Alisa u zemlji prikala, 2.mjesto Konavoska trpeza i 1.mjesto Postranjske zvončice.

Iako sve pohvale idu svim ekipama te im hvala na sudjelovanju! 

 

Foto: Mame Cavtat

 


Udruga Mame Cavtat

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *