Input your search keywords and press Enter.

Cavtat ponovno u utrci za najbolju destinaciju u Europi

Portal European Best Destination i ove godine provodi natjecanje za najbolju Europsku destinaciju, a među 20 odabranih destinacija našao se i Cavtat! U 2019. Cavtat je među jakom konkurencijom završio u TOP 10 destinacija. Ni ove godine konkurencija nije ništa slabija – na listi najboljih nalaze se i Kanari, Cappadocia, Capri, Firenca, Braga, a tu su i Beč, Pariz i Rim.

Trebamo i tvoj glas.

Kako glasovati? Glasovanje je iznimno jednostavno, dovoljan je klik na stranicu vote.ebdest.in i svega par sekundi vašeg vremena da odaberete Cavtat među ponuđenim destinacijama te unesete svoje, ime i mail adresu. Nije potrebna dodatna registracija na stranici. Natjecanje traje tri tjedna, od 20.  siječnja do 10. veljače, a glasati za Cavtat, mjesto gdje je živjeti užitak, mogu svi!

Među najboljim i najsigurnijim

Uz to što se drugi put nalazi na listi destinacija koje svakako treba posjetiti Cavtat se i u 2020. i 2021. našao na listi najsigurnijih destinacija po izboru portala European Best Destination.

“Biti među 20 najboljih te među najsigurnijim destinacijama već je značajan uspjeh koji će zasigurno smjestiti Cavtat na mapu putovanja brojnih turista koji će nas, nadamo se, moći posjetiti što prije. Veseli nas i to što smo na ovoj listi najboljih destinacija ujedno i predstavnici Hrvatske.“ – istaknuo je Frano Herendija, direktor Turističke zajednice općine Konavle.

Nagrada za najbolju destinaciju u Europi održava se od 2009. godine, a organizira je European Best Destinations (EBD), europska organizacija sa sjedištem u Bruxellesu, nastala s ciljem promicanja kulture i turizma u Europi te u suradnji s turističkim uredima i udrugom EDEN, na europskoj i svjetskoj razini, promovira veće razumijevanje bogatstva, raznolikosti i kvalitete europskih destinacija.

VOTE FOR CAVTAT

Marina Ruso Mileusnić
Hive, agencija za promidžbu

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *