Input your search keywords and press Enter.

Čaroliju ne treba posebno opisivati;
Ona se stvara tamo gdje su osmjesi; tamo gdje je ljubav; tamo gdje su dječje oči pune radosti. Tamo se stvara i tamo živi!!!


Čarolija je stvaranje uspomena kroz ovakva druženja. Ovim riječima možemo opisati  popodnevne sate Adventa u Cavtatu u petak, 20. prosinca. Naime, program je bio ispunjen pjesmom, plesom uz sjajan voditeljski duo Anu Radojević i Emersona de Souza Cruz, svako dijete je bilo razigrano i nasmijano uz njih i njihov show.

Svojim nastupom i mađioničarskim trikovima zabavljao ih je mađioničar TIMI koji je još jednim vrhunskim nastupom obogatio nas program, a kao šećer na kraju za dječicu su uslijedila dva iznenađenja: moto mrazovi iz moto kluba Dvije rote koji su dječicu obradovali poklonima te božićni vatromet na rivi. 

Udruga mame se zahvaljuje svima koji su učinili ovaj dan još čarobnijim, posebno voditeljima Ani i Emersonu, mađioničaru Timiju, moto mrazovima te Antoniju Langu i Gasparu Butiganu koji su priredili vatromet. I dalje u sklopu svih naših događanja prikupljamo dobrovoljne Donacije za Zaklada Dječja onkologija Rebro!


Sve čitatelje pozivamo na popodnevni program u subotu, 21. prosinca: Plesnu čaroliju, nastupe plesnih skupina u 17:30 te dobru zabavu uz DJ Speeda s početkom u 20:00 sati. 

 

Foto: Mame Cavtat

 

 

Udruga Mame Cavtat

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *