Input your search keywords and press Enter.

I ove godine, tradicionalno, Zaklada Caboga Stiftung u suradnji s dubrovačkim umjetnicama priprema zanimljiv  program: Božić u Kabogi.

U subotu, 05. prosinca u razdoblju od 15.00 do 17.30 sati, održat će se umjetnička radionica  ’Nježni ukrasi čudesnog Božić’ za djecu uzrasta školske dobi uz voditeljice: Dubravku Lošić, Ivanu Dražić Selmani i Kristinu Skvrce. Na ovogodišnjoj radionici djeca će izrađvati božićne ukrase za umjetničku instalaciju božićnog drvca, koja će krasiti saloču dubrovačkog ljetnikovca. U predbožićnom ozračju uz  pjesmu, veselje, kreativnu igru, djeci će se na kraju radionice pridružiti i  sv. Nikola.  Prijave se primaju na email. info@bunic-kaboga.hr  (broj mjesta je ograničen). 

‘Božić u Kabogi’ nastavlja se 8.12.  Koncertom simfonijskog orkestra Umjetničke škole Luke Sorkočević  s početkom u 20.00 sati.   Završna priredba Božić u Kabogi  održat će se dana 11.12. u 18.00 sati, kada će u vrtu ljetnikovca zasjat nova instalacija božićnih ukrasa Zvijezde, dubrovačke umjetnice Dubravke Lošić, koja je nastala u suradnji s Kristinom Skvrce, dizajnericom cvijeća. Uz već postojeće instalacije Lunu i Kugle, Zvijezde će upotpuniti čarobni ugođaj Božića u vrtu ljetnikovca Bunić Kaboga. Očekuje nas  i uvijek poseban nastup djece, polaznika Radionice dubrovačkih kolendi i božićnih pjesama uz izvedbe orginalne kolende Rijeke dubrovačke i božićnih pjesama ovog kraja. I ove godine pridružit će nam se Djed Božičnjak, koji će darovati svu dobru dječicu, a malo starije očekuju mirisne prikle  i topli čaj od ljute naranče.
Osjetite radost i duh Božića u Kabogi! Dobro nam došli!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *