Input your search keywords and press Enter.

Blagdanska humanitarna aukcija RIT Croatia

STUDENTI RIT CROATIA PRIKUPILI REKORDNIH 7.100 EURA

Studenti kampusa u Dubrovniku i Zagrebu ove su godine na tradicionalnoj humanitarnoj aukciji prikupili 7.100 EUR. Aukcija se održala na oba kampusa, a prikupljena sredstva bit će donirana udruzi Krijesnica za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima.

 

Studenti RIT Croatia već preko dva desetljeća na poseban način obilježavaju blagdansko razdoblje organiziranjem tradicionalne dobrotvorne aukcije u kojoj sudjeluje cijela zajednica RIT Croatia.

Ovogodišnja aukcija sastojala se od licitiranja u online okruženju putem AirAuctioneer platforme, pojedinačnih donacija članova zajednice te događanja uživo u Dubrovniku i Zagrebu na kojima su studenti, zaposlenici i diplomanti licitirali za razne predmete. Spomenutim aktivnostima prikupljeno je 7.100 EUR. Studenti će prikupljena sredstva donirati udruzi Krijesnica za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima.

 

„Tradicionalnu dobrotvornu aukciju Studentski zbor RIT Croatia organizira već dugi niz godina, a ove smo godine sav prikupljeni novac odlučili donirati udruzi Krijesnica koja pomaže djeci s malignim bolestima i njihovim obiteljima. Zahvaljujući našim partnerskim kompanijama i pojedincima, skupili smo rekordnih 7.100 EUR koji će biti donirani udruzi. Neizmjerno smo zahvalni na sudjelovanju više od 100 sponzora bez kojih ovo ne bi bilo moguće. Dobar je osjećaj pomoći onima kojima to najviše treba i uvjerena sam da će Studentski zbor u budućnosti nastaviti s ovom tradicijom, izjavila je Andrea Đanić, predsjednica Studentskog zbora, RIT Croatia.

Humanitarna aukcija je jedna od izvannastavnih aktivnosti RIT Croatia koja je započela prije više od 20 godina. Svake godine studentski zbor unaprijed bira primatelja sredstava koja će biti prikupljena tijekom aukcije te ju potom i organizira. Uz donacije partnera s kojima koledž surađuje, studenti, diplomanti i zaposlenici RIT Croatia, sami doniraju različite predmete za koje se poslije natječu tijekom aukcije. Uz odličnu zabavu i atmosferu, predmeti se tijekom licitacije prodaju za iznose znatno više od njihove tržišne vrijednosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)