Input your search keywords and press Enter.

Humanitarnim akcijama, kolendama i otvaranjem Mediteranskog vrta u Mokošici, Eko Omblići su veselo proslavili ove Božićne Blagadane.

Kao i svake godine gotovo dva desteljeća od kada postoje Eko-Omblići, iz Rijeke dubrovačke, nastoje humanitarnim akcijama, druženjima i kolendama uljepšati Božićne Blagdane svima posebno potrebitima.
Tako su u okviru humanitarne akcije “Mali božićni prozor” crtali čestitke, oslikavali platnene torbe i prigodne božićne crteže a sve za djecu Dječjih odjela u Vukovaru, Vinkovcima, Dubrovniku, Šibeniku, Rijeci, Klaićevoj dječjoj bolnici u Zagrebu. Tako će djeca koja su primorana biti zbog liječenja u bolnici tijekom Božićnih i Novogodišnjih blagdana moći uživati u njihovim nadahnutim kreacijama na zidovima Dječjih odjela i soba.
Pored oved humanitarne akcije Eko Omblići su organizirali još dvije predbožićne humanitarne akcije na Stradunu prvu zajedno s udrugom Art club umirovljenika podružnice Gruž, na Stradunu ispod Sponze pod nazivom “Sve za nju i njega”, za kupnju novog mamografa za Opću bolnicu Dubrovnik; a drugu pod nazivom “Ti si prijatelj moj ja sam priatelj tvoj” kada su skupljali prodajom svojih ekoloških proizvoda, priloge za njihove prijatelje iz udruge Rina Mašera Dubrovnik.
Pred Božić Eko Omblići su dobili novi Meditertanski vrt u Mokošici preko puta Eko parka Ombla i ispod dječjih igrališta zahvaljujući Natječaju DM drogerije gdje su između 2000 projekata bili među najboljih 40.
Stoga su božićnim kolendama na Badnje veče, starim dubrovačkim običajem, veselo proslavili Božićne a uskoro će i Novogodišnje Blagdane.

Sretne Božićne i Novogodišnje Blagdane želimo svim ljudima dobre volje!

Ml.tajnica: Ivana Bošnjak
Predsjednica: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *