Input your search keywords and press Enter.

BESPLATNA RADIONICA „POSLOVNI PLAN“

Razvojna agencija Grada Dubrovnika nastavlja s proljetnim ciklusom Startup akademije. Ovaj put za vas organiziramo besplatnu radionicu na temu „Poslovni plan“ koja će se održati u
subotu, 10. ožujka 2018. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000
Dubrovnik) s početkom u 10:00 sati.

Poslovni plan jedan je od ključnih dokumenata pri kretanju u vlastito poslovanje jer poduzetniku pokazuje smjer prema kojem treba težiti. Iako se često smatra da se poslovni plan radi za banke i ostale financijske institucije, mišljenja smo da bi poduzetnik trebao napraviti poslovni plan prvenstveno zbog sebe jer će mu on pokazati smjer i na kraju uštedjeti mnogo vremena. Iz tog razloga dođite i uz pomoć stručnjaka izradite svoj poslovni plan.Teme radionice su:

 Osnove poslovnog planiranja

 Pregled i tumačenje radne bilježnice “Poslovni plan”

 Izrada kratkog jednogodišnjeg poslovnog plana kroz obradu radne bilježnice ( svaki polaznik će razraditi svoju poslovnu ideju i napraviti svoj poslovni plan )

Polaznici će dobiti informacije i saznanja o potrebi i razlozima potrebe izrade poslovnog plana kao osnove za uspješno vođenje poslovanja. Naučit će metodologiju izrade kratkoročnog poslovnog plana. Približit će im se mehanizmi analize i praćenja poslovanja u skladu s poslovnim planom, te će biti upoznati s razlozima potrebe praćenja i usmjeravanja poslovanja prema aktivnostima i rezultatima navedenim u poslovnom planu.Isto tako će kroz pitanja i savjetovanje dobiti odgovore na pitanja vezana direktno za njihovu poslovnu ideju, probleme na koje su nailazili u procesu realizacije ili pokušaja realizacije svojih poslovnih ideja, te na sva ostala pitanja vezana na temu održavanja radionice i poduzetništva općenito.Predavačica Aiša Milović je dipl. ekonomistica, ima dugogodišnje poduzetničko iskustvo (vlastitu tvrtku uspješno vodi još od 1992. godine do danas ), održala je preko 300 radionica vezanih za poduzetništvo i ima 15 godina radnog iskustva u području savjetovanja poduzetnika početnika, od pokretanja poslovne ideje, do razvoja poslovanja i uspješnog održavanja poduzetnika na tržištu. Kroz svoju tvrtku osim edukacije i savjetovanja bavi se i izradom poslovnih planova i investicijskih studija, te u suradnji sa bankama i pojedinim institucijama omogućila je mnogim poduzetnicima pribavljanje financijskih sredstava potrebnih za početak poslovanja i/ili za razvoj poslovanja, bilo kroz kredite, poticajna sredstva, zajedničku suradnju isl.

Radionica je za sve polaznike besplatna.
Prijavit se možete na:
 Online: PRIJAVNICA
 E-mail: mpuljas@dura.hr
 Telefon: 099 5361 271
Požurite, broj polaznika je ograničen!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)