Input your search keywords and press Enter.

Autori projekta ‘Tišina molim!’ o Vlahušićevim izjavama

Prenosimo u potpunosti priopćenje autora projekta ‘Tišina molim!’:

Povodom jučerašnjih navoda gradonačelnika Vlahušića u kojima se spominje manifestacija ”Tišina Molim! Film i Grad se vole…” osjećamo odgovornost točno informirati javnost o kreiranju i financiranju našeg projekta.

Kulturna udruga Aster prepoznala je kreativnu ideju i kao njezini članovi u kolovozu prošle godine aplicirali smo za sredstva Javnih potreba u kulturi Grada Dubrovnika, na kojem su nam na natječaju odobrena sredstva u iznosu od 25 000 kuna. Istovremeno smo se obratili Kinematografima Dubrovnik i ravnateljici Đivi Galov od koje smo odmah dobili svesrdnu potporu i poticaj za daljnje apliciranje na druge natječaje.

Pri realizaciji projekta ”Tišina Molim!” Kinematografi Dubrovnik su, u svojstvu suorganizatora, kompletno operativno – tehnički i financijski poduprli događaj. Projekt ne bi bilo moguće realizirati ni bez ostalih pokrovitelja (TZ grada Dubrovnika), te brojnih sponzora (Zračna luka Dubrovnik, Lučka uprava Dubrovnik, Luka Dubrovnik i brojnih drugih) kojima i ovim putem zahvaljujemo.

Istina je da je gradonačelnik, nakon što je festival otvoren i bio u punom zamahu, posjetivši nas u Luži, prepoznao potencijal manifestacije ”Tišina Molim!”, te nam obećao punu podršku u daljnjem razvoju ove, nadamo se, lijepe priče. Stoga smatramo shodnim ponovno istaknuti angažman gospođe Đive i Kinematografa Dubrovnik, koji su među najzaslužnijima za ostvarenje projekta.

Nadamo se da ćemo i dalje surađivati u ovoj, sportskim žargonom rečeno, istoj postavi, ne samo na ovom projektu nego i na drugima koje već imamo u pripremi i za koje nam gospođa Đive i Kinematografi Dubrovnik već pružaju punu podršku.

Autori projekta Tišina Molim!: Krešimir Glavinić, Miran Dilberović i Tomislav Tepšić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *