Input your search keywords and press Enter.

Priopćenje Eko centra u vezi parka u Pilama prenosimo u potpunosti:

Park u Pilama treba što prije osmisliti, urediti, još ozeleniti – da izgleda konačno kao gradski park, kao nekad!
Već par godinama park u Pilama sve manje izgleda kao gradski park. Tamo je godinama već gradilište ispod mosta u kojem se nakuplja smeće i koje turisti i gosti Grada vide kada se nagnu ipod mosta. Tamo je sve manje stabala i cvijeća jer ih guše ostali neprimjereni sadržaji. Isto tako smrad od kanalizacije se užasno čuje pogotovo ljeti odmah čim dođete na vrata od Pila jer u dnu parka se nalazi prikupna stanica za kanalizaciju od Vodovoda koja se nekada pokvari pa prelije u more… a malo niže su naslagani plastični kajaci na plaži koji po mišljenju mnogih građana uopće ne bi trebali biti tu u najljepšem dijelu Pila pored gradskih zidina i Bokara.
Park ima i dječji kutak, fontanu, klupe i nažalost pod prepun izmeta od pasa, što nije primjerno s obzirom da tu dolaze mala djeca, mladi, naši sugrađani, turisti, gosti Grada….
Evo jučer popodne smo dobili nekoliko dojava naših sugrađana preko našeg Zelenog telefona Eko-Fona 020/453-850 kako su vrata od gradilišta ispod mosta u Pilama slomljena i da postoji opasnost da netko upadne u veliku rupu! Odmah smo sinoć reagirali i posnimili (u previtku fotogalerija).
Molimo reagirajte odmah i vi!
Inače na ovaj park u Pilama kojem se izvode već duže vrijeme radovi (proljetos su stali) imamo jako puno primjedbi naših sugrađana preko našeg Zelenog telefona. Građani mole odgovorne u Gradu da ove građ. radove što prije završe jer ovaj dio parka sve više postaje ruglo Grada.

Voditeljica Zelenog telefona Eko Fona:
Jadranka Šimunović

Co:
Vrtlar, Dubrovnik, Direktorica Ana Matušić
Dogradonačelnik Grada Željko Raguž
Grad Dubrovnik – Upravni odjel za zaštitu okoliša, pročelnica Jelena Lončarić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *