Input your search keywords and press Enter.

Ante Delija noćas se bori protiv Brune Cappelozze

Delija na vaganju teži od čovjeka koji ga je šokantno nokautirao, zarada je nevjerojatna

Ante Delija noćas se bori protiv Brune Cappelozze u finalu PFL-ova turnira.

Sve je spremno za noćašnje finale treće sezone PFL turnira u Hollywoodu na Floridi, na kojem bi pobjednici, barem ako je vjerovati najavama, trebali dobiti za ovaj sport nevjerojatnih milijun dolara.

Šest pobjednika težinskih finala dobit će po milijun dolara, a jedan od onih koji se noćas za ovu ogromnu cifru bore je i Dubrovčanin Ante Delija.

Ante je na vaganju bio teži od svojeg protivnika, Brazilca Brune Cappelozze. Hrvat je imao oko 110 kilograma, dok je Brazilac bio na 107 kg.

Ono što je najzanimljivije u vezu s ovom borbom, osim, naravno, tog milijunčića, je da je na samom startu turnira Cappolezza šokirao Deliju nokautom nakon svega 40-ak sekundi borbe. Srećom, poraženi je imao šansu za popravak pa se pobjedama domogao finala i prilike za revanš.

U prvoj je borbi Delija bio ogroman favorit, sad je pak na osnovu tog prvog meča u prednosti na kladionicama ipak Brazilac.

Kako je odrađeno sučeljavanje Delije i Cappolezze, ali i ostalih boraca i borkinja koji se bore za milijun dolara, pogledajte u nastavku:

gol.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *