Input your search keywords and press Enter.

Ana Rucner svojim nastupom oduševila šestotinjak američkih turista

Ana Rucner sinoć je svojim atraktivnim nastupom oduševila šestotinjak američkih turista, koji su svoj posjet Dubrovniku započeli na najbolji mogući način.

Turistička agencija Elite angažirala je vrsnu violončelisticu kako bi na originalan, no vrlo dojmljiv način upoznala američke turiste s ljepotama Hrvatske. Ana je izvela svoj najtraženiji program World Classics & Croatian Beauties. Dok je svirala iza nje su se na video zidu prikazivali spotovi s ljepotama  Hrvatske koji su oduševili  sve turiste.

Provela ih je kroz nacionalni park Plitvice, ljepote Istre upoznali su uz tradicionalnu pjesmu Krasna zemljo Istro mila, prekrasnu Korčulu predstavila je kroz Morešku, a  posebnosti domaćina Dubrovnika upoznali su  kroz vrlo temperamentnu izvedbu tradicionalnog  Linđa.

Američki turisti imali su priliku vidjeti  i jedan od najatraktivnijih i  višekratno nagrađivanih spotova Oda radosti , a veliki pljesak izazvao je i najnoviji spot Alkarski ponos, snimljen povodom 300. godišnjice Sinjske alke koji će uskoro s Anom krenuti i izvan granica Hrvatske.

Koncertu je nazočio i Niko Bulić, bivši direktor HTZ-a kojem je Ana javno zahvalila i pozdravila ga kao osobu zbog koje danas gosti imaju prilike kroz njen nastup upoznati ljepote Hrvatske. .
Hana Klain, Ana Rucner’s PR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *