Input your search keywords and press Enter.

Na blagdan sv. Mihajla vjernici župe sv. Mihajla Lapad slave svog zaštitnika.

U četvrtak na sam blagdan, 29. rujna, svečano koncelebrirano misno slavlje biti će u 18 sati, a isti dan mise će još biti u 8 i 10 sati (sudjeluje MUP). Mise na blagdan kao i tijekom trodnevnice predvodit će don Ivica Huljev, svećenik Hvarske biskupije i župnik župe sv. Nikole Komiža.

Trodnevnica započinje u ponedjeljak, 26. rujna, i traje do četvrtka, 28. rujna. Tijekom sva tri dana u 17.30 sati biti će pučka pobožnost i prilika za ispovijed, a u 18 sati uslijedit će misa.

Iz župe sv. Mihajla radosno pozivaju sve, kako župljane tako i sve ostale vjernike, da dođu u što većem broju kako bi obilježili ovaj blagdan ali i kako bi mogli vidjeti brojne novosti koje su napravljene u župi sv. Mihajla.

*

29.9. Proslava sv. Mihovila u Kliševu i Vignju

Koncelebrirana misa na blagdan sv. Mihovila u Kliševu biti će u 11 sati. Slavlje će predvoditi fr. Mihael Mario Tolj, župnik župe sv. Križa Gruž.

Zaštitnik župe sv. Mihovil slavi se i u Vignju na Pelješcu gdje će misno slavlje biti u 17 sati. Misu će predvoditi don Stipe Gale, župni vikar župe Gospe od Zdravlja Neum.

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *