Input your search keywords and press Enter.

U nedjelju, 21. kolovoza, u 21 sat održat će se svečano otvaranje sportskog i dječjeg igrališta pokraj crkve sv. Mihajla u Lapadu. Igrališta će blagosloviti dubrovački biskup mons. Mate Uzinić, a očekuje se i dolazak gradonačelnika Andra Vlahušića.

Također prije otvaranja će biti misno slavlje u župnoj crkvi u 20 sati koje će predvoditi dubrovački biskup.

Igralište pored crkve obuhvaća malonogometno igralište s umjetnom travom, dječje polivalentno igralište s gumom i park za djecu sa spravama za igru. Nakon otvaranja župljani i svi gosti imat će prilike razgledati i novootvoreni klub mladih. Iz župe ističu kako je cilj izgradnje igrališta bio ponuditi mladima jedno novo mjesto na kojem se mogu družiti u jednoj sasvim novoj dimenziji.

Dan iza otvaranja igrališta, u ponedjeljak 22. kolovoza, na novoizgrađenom terenu pokraj župne crkve započet će po prvi put nogometni turnir na male barice (3+1) „Sveti Mihajlo 2016.“.

Svi koji žele sudjelovati na ovom turniru ekipe mogu prijaviti do subote, 20. kolovoza, u 18 sati na broj telefona 091-946-0219, nakon čega će isti dan u 19 sati biti izvlačenje parova. Kotizacija za sve ekipe iznosi 600 kn. Napomenimo kako je turnir humanitarnog karaktera, a fond nagrada za prva četiri mjesta iznosi 19.000,00 kuna.

U sklopu navedenog turnira održat će se i veteranski turnir 35+ za koji nije potrebna kotizacija.

Organizator turnira je župa sv. Mihajla zajedno s mladima koji se okupljaju u župi. Organizatori poručuju kako je turnir zapravo uvertira svim mladima u sve ono što sportski tereni župe sv. Mihajla nude.

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *