Input your search keywords and press Enter.

100 godina časopisa Naše more

Uz stotu obljetnicu časopisa Naše more:
međunarodna znanstvena konferencija na Pomorskom odjelu

Ove godine na Pomorskom odjelu obilježavaju se dvije značajne obljetnice – stota obljetnica od utemeljenja časopisa Naše more i 60. obljetnica od početka rada Više pomorske škole u Dubrovniku, a time i visokog pomorskog učilišta. Tim povodom, Pomorski odjel organizira međunarodnu znanstvenu konferenciju Naše more 2019., koja će se održati u Dubrovniku 17. i 18. listopada 2019. Konferencija ima za cilj okupiti vodeće akademske znanstvenike, istraživače i praktičare da razmijene svoja vlastita iskustva i rezultate istraživanja o svim aspektima pomorskih znanosti i tehnologije.

Svečano otvaranje Konferencije predviđeno je u četvrtak, 17. listopada, u 9 sati, u sveučilišnoj zgradi na adresi Ćira Carića 4.

Nakon svečanog otvaranja, predavanja će održati pozvani govornici: dr. Juraj Bukša, ACI d.d, prof. Kevin Cullinane, University of Gothenburg, Švedska, dr. Andrzej Montwiłł, Maritime University of Szczecin, Poljska i Marek Vochozka, rektor, Institute of Technology and Business in Ceské Budejovice, Češka.
Program se može pogledati:

Veselimo se Vašem dolasku.
Sandra Buratović Maštrapa
Ured za odnose s javnostima

fakultet, sveučilište

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.