Input your search keywords and press Enter.

Top lista osiguranja u HR

VELIKO ISTRAŽIVANJE HUAS-a, najveće hrvatske udruge auto servisera koji su sastavili rang listu hrvatskih osiguravatelja automobila

 Croatia i Wiener najbolja u Hrvatskoj po izboru auto servisa, a najlošiji Adriatic i Euroherc!

 Tko je tko u auto osiguranjima pokazala je iznimno reprezentativna anketa HUAS-a između 112 hrvatskih servisera koji svakodnevno rade s osiguravateljima i koji dobro znaju na koga se možete osloniti, a koga bi trebalo zaobići.

 Na pitanje koje osiguranje preporučuju hrvatski serviseri odgovor je, prije svega Croatia osiguranje i Wiener, a nikako Adriatic i Euroherc

 Stoga savjet vozačima da ne biraju najjeftinije, jer takvi su u hrvatskom slučaju daleko najgori.

 Osiguranjima smo u 2022. ukupno za auto obavezno osiguranje uplatili 409.875.270 EUR, a ona su za štete platila upola manje (221.774.969). Istovremeno, obvezna auto osiguranja rasla su 9,37 % u cijeni, dok je likvidacija samo 3,9 % veća nego 2021..

 Pitali smo anketirane: Koji osiguravatelj je po Vašem mišljenju i iskustvu najbolji u odnosima prema oštećenicima?

KAKO SMO ISTRAŽIVALI – NEPOGREŠIVA METODOLOGIJA

HUAS-ova Top lista 11 hrvatskih osiguravatelja od auto odgovornosti

Ovo je istraživanja zadovoljstva hrvatskim osiguravateljima iznimno reprezentativno, jer je napravljeno zapravo na puno većem uzorku nego što se, recimo, provode, politička istraživanja. Ona za najpopularnijeg političara i stranku provode se na uzorku od 1000 ispitanika, nerijetko i na samo njih 500. Ovo HUAS-ova tiče se bitno užeg kruga servisera, lakirera, limara… te je stoga i puno točnije i respektabilnije. Kad je riječ o politici pitaju se bez razlike punoljetni građani iz cijele države, njih 1000 od gotovo tri milijuna. Anketa HUAS-a obuhvatila je gotovo svakog petog servisera koji ima direktan poslovni kontakt sa osiguravajućim kućama.

 Hrvatska udruga auto struke je dobrovoljna, neovisna, neprofitna interesna udruga poslodavaca auto struke u Republici Hrvatskoj. Bavi se zaštitom i promocijom auto servisne djelatnosti u RH te je korektor nepravilnosti na tržištu.

www.huas.hr

električni auti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.